Adres

Kerkbrink 10A
9471AK Zuidlaren

Openingstijden

Ma 13:00-18:00, Di-Vr 9:00-18:00
Za 9:00-17:00 Nu geopend!

Een pasfoto laten maken in Zuidlaren benodigd voor uw paspoort, visum, id-kaart of rijbewijs. Voor officiële foto’s bent u dan bij Enter-iT aan het juiste adres. Jong of oud, voor het document wat u nodig bent maken wij snel en professioneel de juiste foto. Wij kunnen eveneens foto’s maken in het 5x5cm formaat (nodig voor VS en India). Ook maken wij foto’s met een minder formeel karakter. Indien gewenst is het ook mogelijk om uw pasfoto naar u toe te mailen. Enter-iT is aangesloten bij Photo Card Service BV die de foto’s verzorgd voor werknemers van o.a. KPN en RDW.

RDW erkend Fotograaf Rijbewijs.

Wij maken dan de pasfoto en sturen deze samen met uw handtekening door naar de RDW. Dat scheelt u een bezoek aan het gemeentehuis. U hoeft uw rijbewijs alleen nog maar af te halen. Op dit moment kan dat in onze regio als u in de gemeente Tynaarlo woont. Binnenkort is deze service ook beschikbaar in de gemeente Aa en Hunze. Dit kan alleen voor het verlengen of bijschrijven van categorieën en u dient hiervoor uw rijbewijs mee te nemen. Zie ook de video op deze pagina. Naast de pasfoto heeft u de DigiD-app op uw telefoon staan. Uw mobiele telefoon moet een NFC-chip hebben, Android smartphone zijn met versie 6.0 of hoger, óf een iPhone model 7 of hoger en iOS versie 13. Voor een nieuw rijbewijs is het nog nodig om deze bij de gemeente aan te vragen.

rdw erkende pasfoto laten maken

Eisen aan de pasfoto voor paspoort, id-kaart of rijbewijs.

Uw document moet wat betreft maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, weergave, houding, uitdrukking, bril, belichting en positionering voldoen aan vastgestelde eisen. Welke dit precies zijn kunt u lezen in de fotomatrix 2020. U kan deze downloaden met de knop onder aan de pagina. Met behulp van moderne technieken kunnen we er voor zorgen dat u een goede foto krijgt. Mocht uw foto toch worden afgekeurd dan hanteren wij op vertoon van het “afkeuringsformulier” van de gemeente onze niet goed, geld terug garantie.

Kom gezellig binnen lopen voor het maken van een pasfoto, een afspraak maken is niet nodig. Laat vooraf weten waar de foto voor bestemd is. Sommige landen hanteren namelijk afwijkende formaten voor bijvoorbeeld een visumfoto.
Meer informatie? Stuur een bericht via de contactpagina.

Maak hieronder eventueel een afspraak
november 2022
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

It's Time to Start Growing Your Business

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime.

It's Time to Start Growing Your Business

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime.