Adres

Kerkbrink 10A
9471AK Zuidlaren

Openingstijden

Ma 13:00-18:00, Di-Vr 9:00-18:00
Za 9:00-17:00 Nu gesloten.

Harde schijf gecrasht? Vaak zijn de data nog te redden!

De Data Recovery Service Partners van Stellar zijn professionele IT dienstverleners die door Stellar zijn benaderd om servicepartner te worden. De partners hebben korte lijnen met ons data recovery laboratorium en zijn u deskundig en snel van dienst.

Neem contact op met ons als erkend Stellar Data Recovery Service Partner
Wij adviseren u om bij eventueel dataverlies of andere problemen met uw computerapparatuur contact op te nemen met ons als een van de door Stellar erkende Data Recovery Service Partners.

Wat kunnen wij voor u doen?

 • Wij helpen u met het stellen van een juiste pre-diagnose.
  Soms ligt een probleem niet bij de datadrager (harde schijf, SSD, microchip) maar heeft het een andere oorzaak. Soms kan met speciale non-intrusive data recovery software uw verloren data teruggevonden worden.
 • U helpen met het nemen van de juiste beslissing
  Wel of niet data recovery laten uitvoeren? Prijsindicatie, andere opties, etc.
 • Als data recovery service nodig is u hierin adviseren en u helpen met het proces
  opsturen van uw datadrager naar het laboratorium, contact houden met de technici van Stellar, overleg voeren indien nodig, beoordelen van de recovery, etc.
 • U na de recovery helpen met het terugzetten van uw data en met het eventueel herinstalleren van uw apparatuur.
  de teruggehaalde data staat op een nieuwe datadrager. De data wilt u teruggeplaatst hebben in uw oude apparatuur of in bij de partner nieuw aangeschafte apparatuur.
 • U goed adviseren op het gebied van een back-up plan
  een goed back-up plan voorkomt het verlies van data in de toekomst. Er zijn vele mogelijkheden. Een Stellar partner kan u daarin goed adviseren.

Uw partner zal nooit uw harde schijf open maken, het fabriekszegel verbreken of andere handelingen verrichten die schade aan uw datadrager of verder dataverlies kunnen veroorzaken.

 

Harde schijf gecrasht? Vaak zijn de data nog te redden!

Harde schijf gecrasht? Vaak zijn de data nog te redden! 

Het gaat goed zolang het goed gaat. Maar opeens gebeurt wat je weleens had gevreesd: je harde schijf crasht.

Gelukkig zijn er speciale laboratoria die de data met het nodige kunst- en vliegwerk dan toch weer naar boven kunnen halen. In veel gevallen lukt het dan om te redden wat verloren leek. Van een grote ramp blijft dan een klein incident over.

Verloren gewaande data terughalen: Enter-iT weet precies hoe. 

Het kiezen van het juiste bedrijf is nog nooit zo belangrijk geweest bij datarecovery. Wij hebben professionele monteurs voor volledige reparatie van bestanden, data recovery van harde schijven, RAID-herstel en andere oplossingen voor verlies van gegevens.

Wanneer u een probleem heeft neem dan contact met ons op