Adres

Kerkbrink 10A
9471AK Zuidlaren

Openingstijden

Ma 13:00-18:00, Di-Vr 9:00-18:00
Za 9:00-17:00 Nu gesloten.

[av_layerslider id=’3′]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Computerwinkel Zuidlaren

Zoekt u een Computerwinkel in Zuidlaren? Dan bent u bij Enter-IT helemaal op de juiste plek. Wij hebben een ruime ervaring in als het gaat om reparatie voor Werkstations, Servers, beeldschermen en alle andere randapparatuur. Als Cmputerwinkel Zuidlaren kunt u ons dus voor diverse reparaties inzetten. Wij werken, als ICT winkel, voor zowel particulieren en bedrijven.

Computerwinkel Zuidlaren op maat

Steeds meer mensen schakelen ons in als Computerwinkel in Zuidlaren, voor het onderhoud van hun werkstations en netwerken. Dit komt, omdat wij ons, als Computerwinkel in Zuidlaren, onderscheiden van andere Computerwinkels in Zuidlaren. Als Computerwinkel in Zuidlaren werken wij uitsluitend met producten van gerenommeerde producenten. Zo werken wij met apparatuur van een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast leveren wij als, Computerwinkel Zuidlaren, maatwerk. Wij hechten namelijk een grote waarde aan de klanttevredenheid en we zullen er dan ook alles aan doen om uw IT werkzaamheden op maat te leveren dat helemaal naar uw wens is.

Regio

Omdat Enter-IT dicht in Zuidlaren gevestigd is kunnen wij makkelijk en snel schakelen. Alle medewerkers van Enter-IT wonnen en werken na bij regio Zuidlaren. Enter-IT werkt voor zowel particulieren evenals bedrijven in regio Zuidlaren. Ons kantoor is gevestigd in nabij regio Zuidlaren.

Contact
Bent u voor uw ICT werkzaamheden ook op zoek naar een Computerwinkel in Zuidlaren? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt uw vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze diensten als Computerwinkel Zuidlaren. Ook kunt u ons altijd even bellen via 050-402 9939 of mail naar info@enter-it.nl. Enter-IT, Kerkbrink 10A, 9471 AK Zuidlaren.

Bekijk ook eens onze volgende pagina’s:


ICT Zuidlaren, ICT Groningen, ICT Winkel Zuidlaren, ICT Winkel Groningen.
[/av_textblock]