Adres

Kerkbrink 10A
9471AK Zuidlaren

Openingstijden

Ma 13:00-18:00, Di-Vr 9:00-18:00
Za 9:00-17:00 Nu gesloten.

Z

Computer winkel Zuidlaren

Enter-iT is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van hardware, software, computer reparaties – in Zuidlaren en omstreken.

Modern maar toch ambachtelijk Enter-IT heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een vooruitstrevend, modern en goed gekwalificeerd bedrijf met visie naar de toekomst.

Z

Regio

Omdat Enter-iT dicht na bij Groningen en omstreken gevestigd is kunnen wij makkelijk en snel schakelen. Enter-iT werkt voorzowel particulieren evenals bedrijven in Groningen en omstreken. De winkel is gevestigd in Zuidlaren
Z

ICT Zuidlaren op maat

Steeds meer mensen schakelen ons in als ICT bedrijf, voor het onderhoud van hun werkstations en netwerken. Dit komt, omdat wij ons, als ICT winkel nabij Zuidlaren, onderscheiden van andere ICT winkels. Als ICT in de regio Zuidlaren werken wij uitsluitend met producten van gerenommeerde producenten. Zo werken wij met aparatuur van een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast leveren wij als, ICT winkel, maatwerk. Wij hechten namelijk een grote waarde aan de klanttevredenheid en we zullen er dan ook alles aan doen om uw IT werkzaamheden op maat te leveren dat helemaal naar uw wens is.